torsdag, februari 12, 2009

Svenska kyrkan i Paris


På torsdagar går vi till Svenska Kyrkan i Paris. Från kl 9 är det "mammafika" (Nelle brukar pyssla och äta pepparkakor när det finns) och mellan 11-13 är det lek & sångstund för de allra minsta. På mammafikat hade vi dag intressanta diskussioner om vad "det kostar" att åka iväg och leva på det här sättet. Vi var alla rörande överens om en sak. Det kostar ens egen karriär. Med det inte sagt att man inte kan arbeta sen men någon "spjutspetskarriär" blir det inte tal om. Är det värt det? Ja, man får leva ett spännande liv, se mycket och familjen GÖR ju verkligen något tillsammans.

Igår tittade jag och Richard på filmen Revolutionary Road. Kate Winslet och Leonardo DiCaprio. Vi tyckte båda mycket om filmen. Den handlar om att leva och våga i livet...eller inte. Den "fastnade lite i halsen" på oss, om man säger så. Se filmen och skriv en kommentar om vad du tycker!

3 kommentarer:

  1. Ni verkar ha haft intressanta diskussioner efter att jag gick och JOBBADE :)

    Jag vill också se filmen!!!!

    SvaraRadera
  2. Filmen är redan utlånad till Johan och Åsa, Richard hade ett par filmer med sig till skolan. Ni får säkert låna den sen. Sorry! Visste inte.../Lotta

    SvaraRadera