onsdag, juli 08, 2009

Pang, pang - du är död!






Vad gör man när vädret är kass? När högen av ren tvätt uteslutande innehåller shorts och t-shirts och man i ren överlevnadsinstinkt plockar fram höstjackan? När man befinner sig i Boden? Man går på Western Farm såklart!!!

Western Farm är en "familjepark" med (föga överraskande) Western-tema. Det är cowboysar och indianer, salooner, guldvaskning, djur, boskapsdrivning, indianby, höskullehoppning, ponnyridning, teaterföreställning och en interaktiv ständigt pågående föreställning av de anställda. Det är tydliga karaktärer som barnen älskar och förstår: den elake skurken Scarface, den gode Sheriffen, den vackra skolfröken Miss Nellie, indianflickan Solstråle o.s.v.

Edward har varit på Western Farm ett par gånger tidigare och visste precis hur det går till. Han tog med sig cowboyhatt och bössa och var mycket "laddad" innan vi åkte. Nelle däremot var lite skeptisk. Först, innan vi skulle gå, var hon mycket besviken för att jag glömt hennes prinsessklänning i Paris. Vad skulle hon nu ha på sig? Vi gav henne en puffra och sen gav vi oss iväg. Nelle kunde knappt titta på föreställningen. Varför sköt han prinsessan, mamma? Är hon död på riktigt? Kan man hoppa från taket? Nästa år tror jag hon kommer ha en större behållning av föreställningen.

Vi har trots detta alla haft en heldag och jag kan VARMT rekommendera detta ställe när ni har vägarna förbi...om nu någon, någonsin har vägarna förbi Boden...

Det finns en plats på jorden...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar