söndag, december 06, 2009

Ligger lite efter...

...i rapporteringen av vår helg.

Igår skrevs Richard (på nytt) ut från sjukhuset. Lite ny medicin, alkoholomslag på armen men i god form. Peppar, peppar ska vi nu alla vara och hålla oss friska ett tag! Direkt när Richard kom hem igår var vi tvungna, ja faktiskt, tvungna att åka till IKEA. Vi hade nämligen tagit på oss att handla glögg till Lucia på skolan och glöggen finns på IKEA. Som vanligt blev det lite annat smått och gott också (går det att komma ut ur varuhuset utan att ha handlat för minst 1200 kr???) plus en sedvanlig köttbullelunch. Sen skynda hem. Eller...nja. I Paris skyndar man ingenstans med bil. Vi satt i köer och var väl hemma vid 18-snåret. SEN blev det skynda med middag, läggning och allt det där som hör till.

Såg "Flickan som lekte med elden" på kvällen. Betyg 2 av 5 möjliga. "Män som hatar kvinnor" var bättre. Man får väl ladda för 3:an nu! Kvällens roligaste var iallfall när jag på TV4Anytime hittade avsnittet om vår gamla lägenhet på Doktor Abelins Gata. Hyresgästen som flyttade in efter oss hade kontaktat "Det Okända" eftersom det enligt henne spökade där... Programmet gick på tv 12/12 2007.

Idag är Richard på skolan och rider sin första hopptävling med skollaget. Vi hade varit och tittat om det inte hade varit 10 grader och regn. Det pallar jag inte. Ikväll är vi bjudna på "Vin Chaud" (=varmt vin) hos grannen. Vi ska ta med lite glögg och pepparkakor. Det blir mysigt. Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran får ni smygtitta in i ett franskt hem också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar