tisdag, mars 16, 2010

Åter igen - pic potpourri

Ett potpourri med bilder från Cannes. Som vanligt i ingen egentlig ordning, ni får komma ihåg att den här bloggen också fungerar som dagbok...

Två vinterbadare utanför "vår" balkong. Så här kan man också ha det när man blir gammal, man möter upp sin polare vid 8.30-snåret varje morgon och tar sig ett uppfriskande dopp - oavsett årstid eller väder... Härligt va!?!En till bild från balkongen.
Hamnen Vieux Port. Där låg det mest segelbåtar och små motorbåtar. Vill man se yachter får man gå till den "yttre" hamnen. Antar att de inte kommer in i de gamla hamnarna. Inte så konstigt förresten, många av båtarna är "4-våningarshus" som flyter omkring i Medelhavet.
En liten "gullig" yacht.
Den här skylten satt på kongresscentret (tillika Filmfestivalshuset). Det är något konstigt med den där slogan som vi bestämt oss för att ha på Stockholm, tycker ni inte det? Men kanske den ändå är bra. Vi såg också Polens banderoll - Poland-a land of opportunity!. Vilken är bäst tycker ni?
Segelbåttävling som vi följde från...just det - balkongen!
Förmodligen det närmaste Cannes Filmfestival och Guldpalmen jag någonsin kommer komma.

Carlton Hotel. Lyx delux.







2 kommentarer:

  1. angående slogan så är Polens usel men på stockholm så skulle dom tagit bort "ever". Fungerar nog på film/ljud där "ever" har en konstpaus före men i text blir det lite konstigt.

    /b

    SvaraRadera
  2. Du vet vi har nog redan åldern inne nu för vara vinterbadadebrudar...;-)..jag badar ju gärna som du vet;-). /K

    SvaraRadera