onsdag, mars 31, 2010

Räcker det inte snart?

Hos naprapaten igår blev det inga positiva besked precis. Inflammationen har blivit kronisk och nu gäller ingen mera löpning i Paris. För hårt underlag. Läktid uppskattade hon till 6-12 månader. Promenera, simma och cykla är ok. Om det inte gör ont, då gäller totalvila. Usch och fy så trist. Sen fick jag en ny kur anti-inflammatoriska piller. Naturläkemedel som skulle vara extra skonsamma då jag har en tendens till att blöda så inni h-vete av vanlig medicin. Så vad händer? Jo, såklart tål jag inte dem utan efter ett par timmar så börjar det klia något infernaliskt i hårbotten och på öronen. Tänker först att "nu har jag fått löss också?" men inser snart att det är NÄSSELUTSLAG. De stannar ju inte där såklart, så nu är hela kroppen mer eller mindre täckt och det är koncentrerat kring ögonen och lederna. Nej, ni kommer inte få se det på bild, jag säger som mamma elefant i boken "5 minuters frid" "Det är ingen vacker syn!".

Som grädde på moset har Nelle fått feber och ont i halsen. Edward har träningsvärk efter att ha sprungit lilla Vasaloppet igår, 4 km!

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Det är faktiskt synd om dig! När du kommer hem får du börja gå hos våran kompis Mattias på Backbones, Birger Jarlsgatan. Sedan blir det promenader i Långsjön (där du sakteliga kan börja springa). Finns mjuk skogsmark och badsjö (så man kan ta ett dopp efter)Kramar Maria

    SvaraRadera
  2. Lilla vän, vad jobbigt det låter. Ska bli kul när ni kommer hem snart.
    Kram
    annika

    SvaraRadera
  3. Påskkramar från Hols!! Här finns rent och klart vatten som fixar alla åkommor. Hälsokällan du vet..;-)
    Kajsa

    SvaraRadera