söndag, november 08, 2009

Vattendagen

Det är snart vinter i Paris också. Löven på vår uteplats har fullkomligen tagit över. I helgen kände jag för första gången att det är "dax att plocka fram vinterjackan!". Vad ska man då hitta på när det är november, kallt och jävligt? Jo, en utflykt kanske vore nåt? Edward och Richard hade sedan tidigare bestämt att de skulle iväg till Aqua Boulevard och bada tillsammans med några kompisar. Jag och Nelle bestämde oss för att haka på grannen Julie med barn till Aquarium. Ett jättefint utflyktsmål för barnfamiljer i Paris. MASSOR med fiskar, film och en bassäng där man till och med kan klappa fiskarna. Dyrt, visst, men värt det. Faktiskt.
Vi tog Metron till Trocadero....
...och tittade på fiskar i 2 timmar. Både jag och Julie var rörande överens om att det hade räckt med 1 timme. Efter ca 35-45 minuter började barnen mer och mer "leka-springa-busa" än titta på fiskarna. Men vi ville såklart ha valuta för pengarna!
Det blev en vattendag för samtliga i familjen.
Nu ska jag julpynta. Lovar att visa fina bilder när det är klart. Då kommer ni bli avundsjuka...mysjulpynt i november! Let there be light!


2 kommentarer:

  1. VAd mysigt ni ser ut att bo om det är utanför ert hus Nelle poserar?
    Kan vi ses när du passerar Stockholm i januari?
    Annika

    SvaraRadera
  2. Japp! Det här är vårt hus!/Lotta

    SvaraRadera