tisdag, maj 19, 2009

Vi hade iallafall INTE tur med vädret!

Spana in vädret....regn, blåst och mörk himmel. Kolla vad vi har på oss. Nelle har YLLEVANTAR!!! Möta våren i Paris är en myt!Är det inte typiskt? Våra besökare Maria och John kom i förra veckan på fredag. Mulet, regn och kallt. Som höll i sig. I princip hela tiden de var här. Det var HÖST i luften. Ni vet, blåst som är kall. Regn som är blött. En himmel som är mörk. Skitväder, helt enkelt!

Idag, dagen de åkte hem, kom både värme och sol. Nu, kl 19.30 är det fortfarande 20 grader ute. Det finns ingen rättvisa.
Hur det än varit med vädret har vi haft några mysiga dagar med långa promenader (för att hålla värmen antagligen) och långa samtal på kvällen över ett eller två (blev det tre?) glas vin. Maria är min första "bästis", vi har känt varandra sedan vi var 4 år. Sånt ska man vårda. Tack för titten Maria. Och John såklart!

1 kommentar:

  1. Tack själva!
    Hemresan gick riktigt bra. Det var sol när vi lämnade Paris, ösregn när vi skulle ur planet på Skavsta, men sol när vi kom till Västerås. Sonen höll sig på bra humör hela resan & tog en tupplur från vi lämnat marken till vi skulle landa...
    Hoppas vi ses snart igen!
    Kramar

    SvaraRadera