söndag, juni 21, 2009

Morr!!!

Nu är jag så arg att jag nästan spricker!!! Vår j-la hyresvärd har just kommit över för att klaga på att våra barn leker för högt! De får inte skrika, låta eller vara på allmänningen mellan husen. De ska helst inte ha kompisar över och grannskapets barn är inte välkomna att komma över och leka på allmänningen. Allt enligt vår hyresvärds önskemål. Annars riskerar vi att få klagomål. Har någon klagat?, undrade vi. Nej, inte hittills men det kan ju bli...

Visst, vi har haft fest i helgen men den absolut senaste minut vi stannat uppe till var 00.00. Då sov barnen sen timmar tillbaka. Visst, det har varit barn över och lekt, men de har just det - LEKT! Visst, våra barn pratar lite högre när de blir exalterade, vilka barn gör inte det? Visst, våra barn leker med barn i grannskapet, bl.a. portvaktens barn.

Jag dånar! Och tycker synd om fransmännen.

1 kommentar:

  1. Hyresvärden verkar ha lite att göra.....Tråkigt och vara en sån sur, tråkig, bitter man! Be honom skaffa ett liv!

    Ni verkar ha haft en mysig midsommar med god (och MYCKET) mat. Ska nog härma er silltårta - den såg väldigt god och fin ut.

    Hoppas att ni får en skön, solig och avkopplande semester med många och långa sovmornar (det ständiga behovet som småbarns förälder!).

    STORA KRAMAR/Fam Kangas

    SvaraRadera