söndag, juni 21, 2009

Semesterfeeling

Lugnet har åter sänkt sig på Rue de Liége. Fredrik med familj åkte i förmiddags och sen har det varit rena döden av lugn här hemma. Lika roligt och spännande som det är att bädda fint och plocka fram rena handdukar när det ska komma gäster, lika tråkigt och grått är det när gästerna åker. Visst, det är skönt att vara själva också men det är alltid sorgligt när man haft så kul och trevligt! Tack för en jättefin vecka Familjen Thunell!

I ett desperat försök att hitta på något kul idag åkte vi en kort sväng till Bois de Bologne för att komma ut och ha söndags-picknick. Efter 10 minuter var hela familjen osams och överens om att jag nu ska gå under namnet Picknick-Führer (efter inspiration från våra vänner där kvinnan i familjen går under namnet Camping-Hitler). 20 minuter senare var jag så kissnödig (och hade glömt tamponger!)att vi var tvungna att åka hem. Så gick det med den myssöndagen!

Eftermiddagen har jag istället tillbringat ute i solen på vår gård och läst Denise Rudbergs "Matilde". Har redan kommit över 100 sidor. Skön förströelse! Lite semesterfeeling faktiskt. På onsdag åker vi hem till sverige, då börjar vår semester. Yippie!!!

1 kommentar:

  1. Nu har vi landat i Sverige och äntligen sover barnen - två timmar senare än vanligt. De har anammat Parisiska sovvanor... I likhet med dina tråkiga handdukar har vitvå resväskor att brottas med. Det är aldrig lika kul att packa upp som det är att packa.
    Otroligt stort tack för allt, det var verkligen sååååå kul att besöka er. I enlighet med Claras krav så kommer vi tillbaka nångång efter den 7/12 (då hon fyller fyra år). Ha det bra och återigen stort tack! Kram /F, C, C & A

    SvaraRadera